X
GO
en-USnl-NL

Inschrijven bij Tandartsen - en Endodontologie kliniek Westerpark

Nieuwe patiënten zijn welkom! Bent u nieuw en wilt u zich bij ons inschrijven? Dat kan via ons online inschrijfformulier.

Inschrijven
Spoed Spoed
Spoed

Voor spoedgevallen in de avonduren, feestdagen en in het weekend kunt u contact opnemen met Avond- en weekenddienst Amsterdam via telefoonnummer:
020- 303 45 00.

Afspraak maken Afspraak maken
Afspraak maken

U kunt een afspraak bij ons maken via telefoonnummer: 020- 488 99 39 of e-mail: info@wptk.nl

Openingstijden Openingstijden
Openingstijden
Maandag: 08:00 tot 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 08:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 08:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 tot 17:00 uur

Afspraak maken

 

U kunt een afspraak bij ons maken via
telefoonnummer: 020-488 99 39 of e-mail: info@wptk.nl

Westerpark Tandartsenkliniek
Spaarndammerstraat 612
1013TH Amsterdam

 

 

Ons Team

 

A. Feiz Barazandeh

Tandarts

Endodontologie

A. Feiz Barazandeh heeft in 2003 zijn propedeuse in de biomedische wetenschappen aan de UVA gehaald maar heeft toch besloten om tandarts te worden. De dynamiek van het vak, namelijk het technische aspect, de wetenschap en het zorgverlenen in één. In 2003 is hij begonnen met de opleiding tandheelkunde en is eerder dan nominaal, in juni 2008, als tandarts afgestudeerd. Gelijk hierna is hij in een verwijspraktijk begonnen, veel bijscholingen gevolgd, persoonlijke training gehad in de kliniek en in 2010 is aangenomen voor de post-academische opleiding endodontologie op ACTA waarvoor hij in 2013 zijn diploma in ontvangst heeft mogen nemen. Inmiddels is hij fulltime bezig als tandarts-endodontloog in zijn eigen praktijk en doet hij bijscholing in implantologie op ACTA. Feiz Barazandeh: ‘Ik hou van mijn werk en mijn patienten en probeer ook steeds beter te worden in alles wat ik doe.

Meer info over tandarts A. Feiz Barazandeh: Curriculum Vitae

A. van Spaendonck

Tandarts

A. van Spaendonck is in 2014 afgestudeerd als tandarts aan ACTA. Sinds kort is hij werkzaam bij Westerpark Tandartsenkliniek waar hij zich bezighoudt met algemene tandheelkunde. Belangrijk vindt hij dat de zorg voor de patient centraal staat, van de kennismaking tot aan een eventuele behandeling toe. Samen met u komt hij graag tot een geschikt plan passend bij uw gebitsituatie. Binnen deze praktijk werken wij zo nodig samen met specialisten om een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te kunnen bieden.

A. Reina

Tandarts

C. Boutsioukis

Tandarts

Endodontologie

C. Boutisiouskis is in 2003 afgestudeerd als tandarts en in 2006 als tandarts-endodontoloog aan de Universiteit van Thessaloniki in Griekenland. Hij heeft zijn PhD afgerond in 2010 en verdeelt sindsdien zijn tijd tussen het werken in de kliniek, lesgeven en onderzoek in endodontologie. Hij is verbonden met het ACTA , afdeling endodontologie waar hij zowel lesgeeft als onderzoek verricht en begeleidt.

G. Caraballo Ortiz

Tandarts

G. Caraballo Ortiz is een vriendelijke en gedreven tandarts met speciale affiniteit voor restauratieve tandheelkunde. Hij heeft gestudeerd aan de universiteit van Sevilla, Spanje en heeft zijn diploma tot tandarts behaald in 2013. Na zijn studie heeft hij de cursus Aesthetics Expert gevold aan dezelfde universiteit, wat hem de baan als restauratief tandarts bezorgde in Nederland. Bij onze praktijk kunt u bij restauratieve terecht voor restauratieve behandelingen. Veelal restaureert hij in onze praktijk tanden en/of kiezen na een wortelkanaalbehandeling.